Stay In Touch


Zo werkt het - stapsgewijs

Stap 1 - Basis website met of zonder Extra's

Bepaal via de informatie op de homepage of u voldoende heeft aan de Basis WordPress website van € 499,00 excl. BTW. U kunt ieder plusje in de rij aanklikken voor meer informatie over de afzonderlijke specificaties.

Is de website die u voor ogen heeft uitgebreider dan de Basis WordPress Website die aangeboden wordt? Kijk dan bij Extra's om de website uit te breiden.

Ontbreekt er iets in het rijtje Extra's wat u toch graag wenst? Geef dit dan aan bij het aanvragen van een offerte.

Stap 2 - Offerte aanvragen

Vul het Offerte Aanvraag Formulier in en geef aan of u Extra's wilt bovenop de Basis WordPress website.

U ontvangt vervolgens binnen 10 dagen een offerte.

Stap 3 - Accoord met offerte

Wanneer u accoord gaat met de offerte, dan ontvangt u een factuur voor de aanbetaling van 25% van het totale bedrag voor de bouw van de website.

Dit wordt o.a. gebruikt om het gewenste WordPress thema aan te schaffen, maar dient ook als waarborg.

Stap 4 - WordPress installatie

Op het moment dat de aanbetaling is ontvangen, wordt begonnen met de bouw van de website. Hiervoor wordt eerst WordPress op de gewenste domeinnaam geĂ¯nstalleerd, of - als hier al een actieve website op staat die tot het moment van overzetten actief moet blijven - op een demo website van van Wens naar Website.

In beide gevallen wordt een "onderhoudsscherm" voor de website geplaatst, waardoor niemand - tenzij men is ingelogd - kan zien wat er op de website gebeurt. Deze wordt bij oplevering van de website verwijderd.

Stap 5 - Thema kiezen en installeren

In goed onderlinge overleg wordt er een passend thema uitgezocht voor de website die u voor ogen heeft.

Onder andere wordt gezocht in de database van themeforest.net

Stap 6 - Inhoud & Opmaak

De teksten en afbeeldingen voor de website worden door u aangeleverd. U mag ook aangeven welke lettertype(s) u voor de website wenst en welke kleuren.

Let bij het gebruik van afbeeldingen er wel op dat u de auteursrechten heeft, of een licentie gekocht hebt. Er bestaan goede websites waar u mooie afbeeldingen kunt aanschaffen, zoals 123rf.com

Stap 7 - Concept website

Aan de hand van het door u gekozen WordPress thema en de door u aangeleverde teksten, afbeeldingen lettertypes en huisstijlkleuren, wordt uw website gebouwd.

Zodra het concept van de website staat, krijgt u codes om in te loggen, zodat u de vorderingen kun bekijken en eventueel kunt bijsturen.

Stap 8 - Definitieve website

Vanaf het moment dat u de inlogcodes heeft ontvangen, kunt u zich steeds op de hoogte houden van de vorderingen.

Wanneer het resultaat tot beider tevredenheid is, wordt het onderhoudsscherm verwijderd en vindt de oplevering van de website plaats.

Stap 9 - Video tutorials

Na oplevering van de website ontvangt u video tutorials waarin wordt uitgelegd hoe u uw website zelf kunt aanpassen en bijhouden.

Stap 10 - Ondersteuning

U heeft tot 3 maanden na de opleveringsdatum recht op ondersteuning van van Wens naar Website, zowel telefonisch als per e-mail.

Stuur me een e-mail!

Liever telefonisch contact?
06-33026394

Handelsregister: 54365929
Lees hier de Algemene voorwaarden