Stay In Touch


Zo werkt het - stapsgewijs

Stap 1 - Basis website met of zonder Extra's

Bepaal via de informatie op de homepage of u voldoende heeft aan de Basis WordPress website van € 499,00 excl. BTW. U kunt ieder plusje in de rij aanklikken voor meer informatie over de afzonderlijke specificaties.

Is de website die u voor ogen heeft uitgebreider dan de Basis WordPress Website die aangeboden wordt? Kijk dan bij Extra's om de website uit te breiden.

Ontbreekt er iets in het rijtje Extra's wat u toch graag wenst? Geef dit dan aan bij het aanvragen van een offerte.

Stap 2 - Offerte aanvragen

Vul het Offerte Aanvraag Formulier in en geef aan of u Extra's wilt bovenop de Basis WordPress website.

U ontvangt vervolgens binnen 10 dagen een offerte.

Stap 3 - Accoord met offerte

Wanneer u accoord gaat met de offerte, dan ontvangt u een factuur voor de aanbetaling van 25% van het totale bedrag voor de bouw van de website.

Dit wordt o.a. gebruikt om het gewenste WordPress thema aan te schaffen, maar dient ook als waarborg.

Stap 4 - WordPress installatie

Op het moment dat de aanbetaling is ontvangen, wordt begonnen met de bouw van de website. Hiervoor wordt eerst WordPress op de gewenste domeinnaam geïnstalleerd, of - als hier al een actieve website op staat die tot het moment van overzetten actief moet blijven - op een demo website van van Wens naar Website.

In beide gevallen wordt een "onderhoudsscherm" voor de website geplaatst, waardoor niemand - tenzij men is ingelogd - kan zien wat er op de website gebeurt. Deze wordt bij oplevering van de website verwijderd.

Stap 5 - Thema kiezen en installeren

In goed onderlinge overleg wordt er een passend thema uitgezocht voor de website die u voor ogen heeft.

Onder andere wordt gezocht in de database van themeforest.net

Stap 6 - Inhoud & Opmaak

De teksten en afbeeldingen voor de website worden door u aangeleverd. U mag ook aangeven welke lettertype(s) u voor de website wenst en welke kleuren.

Let bij het gebruik van afbeeldingen er wel op dat u de auteursrechten heeft, of een licentie gekocht hebt. Er bestaan goede websites waar u mooie afbeeldingen kunt aanschaffen, zoals 123rf.com

Stap 7 - Concept website

Aan de hand van het door u gekozen WordPress thema en de door u aangeleverde teksten, afbeeldingen lettertypes en huisstijlkleuren, wordt uw website gebouwd.

Zodra het concept van de website staat, krijgt u codes om in te loggen, zodat u de vorderingen kun bekijken en eventueel kunt bijsturen.

Stap 8 - Definitieve website

Vanaf het moment dat u de inlogcodes heeft ontvangen, kunt u zich steeds op de hoogte houden van de vorderingen.

Wanneer het resultaat tot beider tevredenheid is, wordt het onderhoudsscherm verwijderd en vindt de oplevering van de website plaats.

Stap 9 - Video tutorials

Na oplevering van de website ontvangt u video tutorials waarin wordt uitgelegd hoe u uw website zelf kunt aanpassen en bijhouden.

Stap 10 - Ondersteuning

U heeft tot 3 maanden na de opleveringsdatum recht op ondersteuning van van Wens naar Website, zowel telefonisch als per e-mail.


Stuur me een e-mail!
Liever telefonisch contact?
06-33026394
Vind mij op social media!
Link to my Facebook Page
Link to my Linkedin Page
Link to my Twitter Page
Op zoek naar een WordPress workshop?

Behoefte aan één op één begeleiding?
Handelsregister: 54365929
Lees hier de Algemene voorwaarden