Stay In Touch
Zoekwoorden vinden voor je WordPress website
22 januari, 2015 | Wordpress

Zoekwoorden vinden voor je WordPress website hoeft nu niet meer moeilijk te zijn. In 7 stappen wordt uitgelegd hoe je aan de juiste zoekwoorden komt, zodat je website ook ECHT gevonden gaat worden door de juiste bezoekers, die dan ook overgaan tot het aanvragen van informatie of beter nog tot het aanschaffen van het produkt of de dienst die jij op je website aanbiedt.

Share this
0
Zeven goede voornemens voor een beter vindbare website
12 januari, 2015 | Wordpress

Het nieuwe jaar vraagt natuurlijk om goede voornemens! Voor mijn eerste blog van dit jaar geef ik je dan ook 7 goede voornemens voor een beter vindbare website. Als je deze toepast dan kunnen de zoekmachines in 2015 niet meer om je website heen!

Share this
0
WordPress updates op een rij
19 december, 2014 | Wordpress

Wie regelmatig in de dashboard van zijn of haar WordPress website komt – en hopelijk gebeurt dat! – zal zien dat er altijd wel updates klaar staan om uit te voeren. Het is van heel groot belang dat deze updates ook worden uitgevoerd! Waarom? Dat vertel ik je graag in dit blogbericht!

Share this
0
WordPress Page Builder plugin
5 december, 2014 | Wordpress

Heb je een WordPress thema uitgezocht zonder Page Builder dan kun je dit ook achteraf toevoegen met deze “Page Builder plugin”. Een Page Builder geeft je de mogelijkheid een pagina of bericht in mooie rijen en kolommen te verdelen en het vervolgens in te richten met widgets die jij per pagina of bericht wenst.

Share this
0
WordPress call to action button
21 november, 2014 | Wordpress

Voor iedere website geldt, dat het van groot belang is dat de navigatie op je website voor de bezoeker helder en duidelijk is. Dit doe je door middel van je menu en wellicht ook met een broodkruimelnavigatie. Nog een manier om bezoekers naar belangrijke informatie te leiden is de “call-to-action” button. In deze blog leg ik je uit welke plugin je hiervoor kunt gebruiken.

Share this
0
WordPress plugin of widget kiezen
7 november, 2014 | Wordpress

In aansluiting op mijn 2 laatste blogs over standaard WordPress widgets die bij de installatie van WordPress worden geïnstalleerd en hoe je de juiste widget vindt, vertel ik je in deze blog graag hoe je tot de juiste keuze van een WordPress plugin of widget komt. Het draait hierbij om waarderingen, downloads, updates en vervolgens gewoon uitproberen.

Share this
0
De juiste WordPress widget vinden
24 oktober, 2014 | Wordpress

De standaard widgets die bij de WordPress installatie worden geïnstalleerd voldoen niet altijd aan je wensen. Hoe vind je nu de widget die je zoekt? In deze blog geef ik een aantal tips over zoekwoorden die je kunt gebruiken om in het zoekveld bij Plugins op zoek te gaan naar de widget die je zoekt!

Share this
0
Standaard WordPress widgets
10 oktober, 2014 | Wordpress

Wie zich van tevoren inleest in wat WordPress precies te bieden heeft, is vast wel de voordelen van het toevoegen van widgets tegengekomen. Maar wat zijn widgets eigenlijk? Dat en nog meer wetenswaardigheden over widgets leg ik je graag in mijn blogbericht van deze week uit.

Share this
0
WordPress installeren – deel 3
26 september, 2014 | Wordpress

Dit is het laatste deel van een reeks van 3 blogs waarin ik je vertel hoe je zelf WordPress kunt installeren op de server van je website. In dit deel vertel ik je hoe je de database koppelt aan WordPress en hoe je deze vervolgens instelt.

Share this
0
WordPress installeren – deel 2
12 september, 2014 | Wordpress

Dit is deel 2 van een reeks van 3 blogs waarin ik je vertel hoe je zelf WordPress kunt installeren op de server van je website. In dit deel vertel ik je hoe je een database aanmaakt en hoe je de bestanden van WordPress downloadt.

Share this
0
WordPress installeren – deel 1
29 augustus, 2014 | Wordpress

Veel webhosters hebben tegenwoordig de optie om met één klik op de knop WordPress te laten installeren. Maar wat nu als je een webhoster vindt die deze optie niet heeft, of je vindt het heel erg interessant om ZELF te weten hoe je WordPress kunt installeren? In de komende 3 blogs vertel ik je graag meer hierover! Dit deel: webhoster kiezen en FTP instellen.

Share this
0
WordPress blogberichten ordenen
15 augustus, 2014 | Wordpress

Bij de installatie van WordPress staan de instellingen voor de weergave van je blog zo ingesteld dat het overzicht van je blogberichten op de startpagina van je website worden getoond. Maar wat als je liever een andere pagina als startpagina wilt hebben en een blogpagina in het menu? Dat en nog meer leg ik je in deze blog uit!

Share this
0
Een WordPress blogbericht klaarzetten
1 augustus, 2014 | Wordpress

n mijn blog van deze week leg ik je graag uit op welke manier je je blogbericht tussentijds kunt opslaan en bekijken nog voordat het gepubliceerd wordt op je website, hoe je een blogbericht voor een later tijdstip kunt inplannen en hoe je het bericht uiteindelijk publiceert.

Share this
0
Een WordPress blogbericht maken
18 juli, 2014 | Wordpress

Dat bloggen de online vindbaarheid van je WordPress website vergroot is een gegeven. Maar hoe zet je een blogbericht eigenlijk in elkaar? Ik vertel het je hier stap voor stap, van het maken van een titel helemaal bovenin tot het toevoegen van een reactieveld helemaal onderin. Je vindt het hier!

Share this
0
Boost je WordPress website!
4 juli, 2014 | Wordpress

Wordt je WordPress website niet goed gevonden door zoekmachines en wil je meer bezoekers naar je website trekken? Daar kun je wat aan doen! Ik geef je hier een gouden tip om je website een goede boost te geven!

Share this
0
WordPress thema in 5 stappen vinden
20 juni, 2014 | Wordpress

Vind je het ook zo moeilijk om een keuze te maken uit de 2600 thema’s die je vanuit de dashboard van je WordPress website kunt kiezen? Geen paniek! Met deze 5 stappen filter je de het beste thema voor jezelf eruit!

Share this
0
4-op-een-rij: gratis WordPress thema’s
6 juni, 2014 | Wordpress

Het vinden van een geschikt WordPress thema blijkt steeds weer het meest moeilijke voor wie zijn eigen website wil maken! Wat is er dan beter als je van iemand anders een aantal voorgeschoteld krijgt? Daarom hier mijn vier-op-een-rij beste gratis WordPress thema’s!

Share this
0
Widgets toevoegen in WordPress 3.9.
23 mei, 2014 | Wordpress

Het toevoegen van widgets aan de widgetgebieden van je WordPress website gebeurde altijd met drag-and-drop maar in de nieuwste versie van WordPress zijn er meer mogelijkheden toegevoegd!

Share this
0
Menu’s aanmaken in WordPress 3.9
16 mei, 2014 | Wordpress

Vorige week vertelde ik over de nieuwigheden van de themabrowser van WordPress 3.9. Deze week heb ik een videotutorial klaargezet over het maken van menu’s in de laatste versie van WordPress.

Share this
0
Thema zoeken, installeren en activeren in WordPress 3.9.
9 mei, 2014 | Wordpress

Vorige week zette ik de nieuwigheden van WordPress 3.9. op een rijtje. Deze week is het tijd voor een videotutorial over de nieuwe thema browser van de laatste versie van WordPress.

Share this
0
WordPress update 3.9
2 mei, 2014 | Wordpress

Wie regelmatig in de dashboard van zijn of haar WordPress website komt, zal het niet ontgaan zijn dat in de afgelopen weken de WordPress updates elkaar in rap tempo opvolgden.
Naast het wegpoetsen van bedreigingen, worden met WordPress updates ook verbeteringen aangebracht in de dashboard …..

Share this
0
Promotie voor Online Vindbaarheid
18 april, 2014 | Wordpress

De laatst blog uit de reekst “Eenvoudige SEO tips”. Heb je allee eerdere tips voor SEO voor elkaar? Dan is het nu tijd om je website te promoten! En hoe doe je dat beter dan via social media?

Share this
0
Links voor Online Vindbaarheid
4 april, 2014 | Wordpress

Het hebben van inkomende, uitgaande en interne links is heel belangrijk voor de online vindbaarheid van je website of weblog. Maar let daarbij wel op, want hier geldt al lang niet meer het motto “hoe meer des te beter”!

Share this
0
Afbeeldingen voor online vindbaarheid
21 maart, 2014 | Wordpress

Steeds meer mensen gaan via afbeeldingen van Google op zoek naar een website! Het is dus belangrijk voor de online vindbaarheid van je website dat je afbeeldingen gebruikt. Als je ze dan ook nog een goede zoekwoordrijke titel, alternatieve tekst en beschrijving meegeeft, dan heb je weer een eenvoudige zoekmachine optimalisatie tip toegepast!

Share this
0
Bloggen voor online vindbaarheid
7 maart, 2014 | Wordpress

Regelmatig bloggen zorgt voor een bepaalde “beweging” op je website. Zoekmachines bestempelen je website hierdoor eerder als “actueel” en zullen je website hoger ranken. Daarnaast kun je door te bloggen veel vaker gebruikmaken van relevante zoekwoorden!

Share this
0
Zoekwoorden voor online vindbaarheid
21 februari, 2014 | Wordpress

Iedereen weet inmiddels wel dat zoekwoorden in je tekst belangrijk zijn voor een goede vindbaarheid. Maar er zijn meer plekken op je website waar je je zoekwoorden kunt plaatsen! Ik vertel je graag in deze blog welke plekken dat zijn!

Share this
0
Kopteksten voor online vindbaarheid
7 februari, 2014 | Wordpress

De tijd dat je met een aantal doordachte trucjes de zoekmachines om de tuin kon leiden is allang voorbij. Iedereen weet inmiddels dat de zoekmachines steeds slimmer zijn geworden. Wie graag wil dat zijn of haar website goed gevonden wordt, zal er echt tijd en moeite in moeten steken.

Share this
0
Verschillende WordPress sidebars
24 januari, 2014 | Wordpress

Wil je graag één van je wordpress webpagina’s een andere sidebar geven dan de rest? Of misschien wel alle pagina’s een andere sidebar? Gebruik dan de plugin “Custom Sidebars”!
In deze blog leg ik je uit hoe je deze plugin gebruikt.

Share this
0
Mijn 4 woorden voor 2014
9 januari, 2014 | Ondernemen

Aan het begin van een nieuwe jaar is het normaal dat we terugblikken op het jaar dat achterligt, maar nog belangrijker nemen we ons ook voor het nieuwe jaar beter of anders te doen. Aan de hand van 4 themawoorden laat ik je weten wat ik in 2014 wil bereiken.

Share this
4
Win een WordPress Workshop
13 december, 2013 | Wordpress

Het is weer de tijd van het jaar om elkaar blij te maken met een geschenk en ik doe daar graag aan mee!

Share this
0
WordPress hackers een hak zetten
29 november, 2013 | Wordpress

De ergste nachtmerrie voor iedere website eigenaar is dat je website gehackt wordt waardoor alles wat je zo zorgvuldig hebt opgebouwd in één klap verdwenen is! Ik kan het daarom niet vaak genoeg herhalen welke stappen je kunt nemen om deze kans te minimaliseren.

Share this
2
De geïntergreerde blog van WordPress
15 november, 2013 | Social Media, Wordpress

Dat bloggen goed is voor de zoekmachineoptimalisatie van je website geldt alleen als je blog geïntegreerd is in je website! Wat ik daarmee bedoel, leg ik uit in deze blog!

Share this
0
Een zoekwoordrijk social media profiel
1 november, 2013 | Social Media

Dat ik mijn social media profielen goed moest vullen om duidelijk te maken wie ik ben en wat ik doe, dat was me wel duidelijk! Maar ik was me er nooit van bewust dat ik met het gebruik van de juiste woorden op mijn profiel ook beter gevonden kon worden!

Share this
0
WordPress thema met Page Builder
18 oktober, 2013 | Wordpress

Het kiezen van een thema blijkt nog steeds één van de moeilijkste stappen bij het maken van een WordPress website. Filteren op responsive en Page Builder is een goede start om de keuze uit te dunnen. Wat Page Builder is, laat ik je in deze blog zien.

Share this
2
Bloggen zorgt voor online zichtbaarheid
4 oktober, 2013 | Social Media, Wordpress

Je website staat online en je bent helemaal klaar voor het ondernemerschap, maar hoe zorg je er nu voor dat je website door google en potentiële klanten wordt gevonden?

Share this
2
Durf jij te vragen?
27 september, 2013 | Ondernemen

Durf jij te vragen? Alleen als je laat weten wat je wensen en dromen zijn, kunnen anderen je erbij helpen!

Share this
0
Ondernemen is een avontuur
20 september, 2013 | Ondernemen

Gewoon een voorbeeld van wat er kan gebeuren als je als ondernemer uit je comfortzone stapt en het avontuur aangaat!

Share this
1
Blogonderwerpen bedenken
13 september, 2013 | Social Media

Heb je moeite om telkens te verzinnen waarover je “moet” bloggen? Stel je dan deze 8 vragen en dan gaat het lichtje vast wel branden!

Share this
0
Multifunctionele WordPress plugin
6 september, 2013 | Wordpress

Dat je zo min mogelijk plugins moet gebruiken, is iets waar ik het al eerder over gehad heb. Daarom is deze plugin zo’n uitkomst, het is één plugin met 28 verschillende opties!

Share this
2
WordPress 3.6 en thema Twenty Thirteen
30 augustus, 2013 | Wordpress

In augustus lanceerde WordPress weer een nieuwe update en een nieuw thema. De belangrijkste nieuwigheden vertel ik je hier!

Share this
2
Het vinden van een WordPress thema
23 augustus, 2013 | Wordpress

Mijn blogs van de afgelopen anderhalve jaar over “het vinden van een geschikt WordPress thema” op een rijtje gezet!

Share this
0
WordPress website stijlen met CSS
16 augustus, 2013 | Wordpress

Mijn blogs van de afgelopen anderhalve jaar over “WordPress websites stijlen met CSS” op een rijtje gezet!

Share this
0
Zakelijk bloggen (met WordPress)
9 augustus, 2013 | Wordpress

Mijn blogs van de afgelopen anderhalve jaar over “Zakelijk bloggen met WordPress” op een rijtje gezet!

Share this
0
Interview met SEO marketeer
2 augustus, 2013 | Wordpress

Deze week een interview met Saskia Koster van DutchContent. Zij is deskundig op het gebied van zoekmachine marketing én een tevreden eigenaresse van 2 WordPress websites!

Share this
2
Backup maken van je WordPress website
26 juli, 2013 | Wordpress

Je website is gehackt of na een update gebroken en je kunt het niet meer repareren! Gelukkig heb je altijd een goede backup gemaakt!

Share this
2
Kwetsbaarheid van je WordPress website
19 juli, 2013 | Wordpress

Een veelgestelde vraag is of een WordPress website ook zomaar kan verdwijnen! Het gebeurt nooit zomaar, maar het gebeurt helaas soms wel! In deze blog vertel ik je hoe dat kan.

Share this
0
Premium WP thema’s II
12 juli, 2013 | Wordpress

Je hebt besloten om een premium WordPress thema te gaan gebruiken, maar hoe installeer je deze eigenlijk? Ik vertel het je in deze blog!

Share this
0
Premium WordPress thema’s
5 juli, 2013 | Wordpress

Er zijn gratis WordPress thema’s die je via de dashboard kunt downloaden, maar ook betaalde thema’s. Wanneer kies je voor welke?

Share this
0
WordPress thema uitzoeken (2)
28 juni, 2013 | Wordpress

Heb je ook zo’n moeite met het vinden van een geschikt thema voor je WordPress website? Deze tips zullen het je makkelijker maken!

Share this
0
Twitterfeed op WordPress website
21 juni, 2013 | Social Media, Wordpress

Last van een twitterfeed die het ineens niet meer doet? Dit kun je omzeilen door de eigen widget van Twitter. In deze blog laat ik je zien hoe je dit eenvoudig doet!

Share this
0
YouTube video’s toevoegen in WordPress
14 juni, 2013 | Wordpress

Je hebt je eigen YouTube kanaal en je weet hoe je video’s kunt uploaden, maar hoe voeg je je YouTube video nou toe aan je WordPress website? Dat leg ik je in deze blog graag uit!

Share this
2
Video’s uploaden naar YouTube
7 juni, 2013 | Social Media

Altijd al je eigen YouTube kanaal willen hebben? Ik vertel je in deze blog op welke manier je video opnamen kunt maken en hoe je deze vervolgens naar je eigen YouTube kanaal kunt upload.

Share this
0
Linken vanaf je WP website – deel 4
31 mei, 2013 | Wordpress

Er zijn vele manieren om links vanaf je website te maken. Zo heb je interne links naar je eigen pagina’s en berichten of externe links naar andere websites. In een serie van 4 blogs vertel ik je de mogelijkheden om te linken vanaf je WordPress website. Dit is deel 4!

Share this
0
Linken vanaf je WP website – deel 3
24 mei, 2013 | Wordpress

Er zijn vele manieren om links vanaf je website te maken. Zo heb je interne links naar je eigen pagina’s en berichten of externe links naar andere websites. In een serie van 4 blogs vertel ik je de mogelijkheden om te linken vanaf je WordPress website. Dit is deel 3!

Share this
0
Linken vanaf je WP website – deel 2
17 mei, 2013 | Wordpress

Er zijn vele manieren om links vanaf je website te maken. Zo heb je interne links naar je eigen pagina’s en berichten of externe links naar andere websites. In een serie van 4 blogs vertel ik je de mogelijkheden om te linken vanaf je WordPress website. Dit is deel 2!

Share this
0
Linken vanaf je WP website – deel 1
10 mei, 2013 | Wordpress

Er zijn vele manieren om links vanaf je website te maken. Zo heb je interne links naar je eigen pagina’s en berichten of externe links naar andere websites. In een serie van 4 blogs vertel ik je de mogelijkheden om te linken vanaf je WordPress website. Dit is deel 1!

Share this
2
Christian loves WordPress
3 mei, 2013 | Wordpress

Wil je weten wat anderen van WordPress vinden? Lees hier het verhaal van Christian Slagter, een WordPress website eigenaar!

Share this
1
Bloggen of nieuwsbrief schrijven?
26 april, 2013 | Social Media

Twijfel je tussen het regelmatig bloggen of het versturen van nieuwsbrieven, dan is dit artikel voor jou geschreven. Hierin zet ik de plus- en minpunten van bloggen en nieuwsbrieven versturen op een rijtje. Ook maak ik duidelijk hoe krachtig de combinatie is van bloggen EN nieuwsbrieven versturen!

Share this
2
Google Analytics voor (WP) websites
19 april, 2013 | Wordpress

Je hebt je website aangemeld bij de belangrijkste zoekmachines en nu ben je benieuwd of je website ook goed gevonden en bezocht wordt! Meld je aan bij Google Analytics en je kunt van alles volgen. Hoe je je aanmeldt bij Google Analytics vertel ik je in dit blogartikel!

Share this
2
(WP)Website aanmelden bij ODP
12 april, 2013 | Wordpress

Hier volgt deel drie uit de serie waarin ik je vertel hoe je – na het voltooien van je website – deze kunt aanmelden bij de zoekmachines, zodat het zo goed mogelijk vindbaar is voor potentiële bezoekers.

Share this
0
(WP) Website aanmelden bij Bing
5 april, 2013 | Wordpress

De mate waarin jouw website tegenwoordig vindbaar is door de zoekmachines is tegenwoordig afhankelijk van heel veel uiteenlopende factoren! Eén daarvan is het aanmelden van je website bij de zoekmachines! Dit is deel 2 van een serie van 4 blogs over zoekmachine optimalisatie.

Share this
0
‘n Gouwe Ouwe
22 maart, 2013 | Wordpress

Even een Gouwe Ouwe van de plank gehaald. 10 redenen om voor WordPress te kiezen!!

Share this
2
(WP) Website aanmelden bij Google
15 maart, 2013 | Wordpress

De mate waarin jouw website tegenwoordig vindbaar is door de zoekmachines is tegenwoordig afhankelijk van heel veel uiteenlopende factoren! Eén daarvan is het aanmelden van je website bij de zoekmachines!

Share this
2
Gaby loves WordPress
8 maart, 2013 | Wordpress

Aan het begin van dit jaar betuigde ik mijn liefde aan WordPress en stelde mijn blog open voor andere bewonderaars om een gastblog over hun – zowel goede als minder goede – ervaringen met WordPress te schrijven! Hier vind je de eerste gastblog van Gaby van Hall!

Share this
0
Bloggers onder elkaar
1 maart, 2013 | Social Media

Bloggen heeft heel veel voordelen. Het zorgt voor meer bezoekers op je website en verhoogt je vindbaarheid door zoekmachines. Maar boven alles is bloggen gewoon heel erg leuk! Vooral als je door een mede-blogger wordt genomineerd voor de Liebster Award!

Share this
2
Mededeling
27 februari, 2013 | Wordpress

Ieder maandag kun je nu een WordPress tip in jouw e-mail inbox ontvangen. Voor een goede spreiding verplaats ik daarom mijn wekelijkse blog naar de vrijdag!

Share this
0
5 WordPress pareltjes
20 februari, 2013 | Wordpress

Hier zijn een aantal Wordpress tips, die je heel veel zoekwerk kunnen besparen!

Share this
0
WP Gallery Custom Links
13 februari, 2013 | Wordpress

Bij het aanklikken van een afbeelding opent WordPress standaard een groter formaat van dezelfde afbeelding of een afbeeldingspagina, maar wat als je wilt dat WordPress een andere webpagina opent bij het aanklikken van de afbeelding? Dan gebruik je de plugin WP Gallery Custom Links!

Share this
9
Media Bibliotheek van WordPress 3.5.
6 februari, 2013 | Wordpress

Heb je de nieuwe Media Bibliotheek van WordPress 3.5. al onder de knie? Nee? Lees er hier meer over en bekijk de videotutorials!

Share this
2
Social media do’s & don’ts
30 januari, 2013 | Social Media

Wat zijn de do’s en don’ts van Social Media? Maaike van Dijk van comma-M vertelt het je in deze gastblog!

Share this
1
Een WordPress Childtheme maken
23 januari, 2013 | Wordpress

Wil je meer met de styling van je WordPress website kunnen doen dan je thema je toelaat? Dan wordt het tijd om een Chidtheme te maken!

Share this
1
I love WordPress
15 januari, 2013 | Wordpress

Ik ben als een blok voor WordPress gevallen en weet zeker dat er nog veel meer mensen zijn die dit met mij delen. Graag zet ik jou WordPress verhaal hier op mijn blog!

Share this
4
Er is er één jarig!
9 januari, 2013 | Ondernemen

Hiep, hiep, hoera! Vandaag is het zover: van Wens naar Website is één jaar geworden! En wie jarig is trakteert. Kijk snel of het iets voor jou is!

Share this
2
En de winnaar is….
2 januari, 2013 | Wordpress

In mijn laatste blog van 2012 riep ik een ieder op om zichzelf of een ander op te geven voor een gratis WordPress workshop van mij op 17 januari a.s. De winnaar is bekend!

Share this
2
Een WordPress workshop kado!
19 december, 2012 | Wordpress

Ken jij iemand die graag zijn of haar eigen website wil maken en het verdient om een WordPress workshop kado te krijgen? Laat het me weten waarom en misschien kies ik hem of haar uit!

Share this
7
Scherminstellingen van WordPress
12 december, 2012 | Wordpress

Helemaal rechtsbovenin het bewerkgingsscherm van een bericht of pagina is een waardevolle tab verborgen. Ondek in deze blog de opties die verborgen zitten onder de tab Scherminstellingen!

Share this
14
Een WordPress slider vullen
4 december, 2012 | Wordpress

Lukt het je niet de slider te vullen van jouw WordPress thema? Misschien zie je net iets over het hoofd! Ik leg je hier 3 verschillende manieren uit waarop je een slider kunt vullen.

Share this
2
Welk karakter heeft jouw website?
28 november, 2012 | Ondernemen

Is jouw website vooral zakelijk ingericht? Of is er ergens ook nog een persoonlijk tintje te vinden?

Share this
4
Een WordPress fotogalerij maken
21 november, 2012 | Wordpress

WordPress heeft een ingebouwde functie waarmee je heel eenvoudig en snel een fotogalerij op een pagina of bericht kunt maken. Zonder gebruik te hoeven maken van een plugin!

Share this
0
Ondernemer specialiseer je!
14 november, 2012 | Ondernemen

Het beste advies dat ik ooit gekregen heb, is “specialiseer je”. Ik heb daar veel baat bij gehad en roep daarom alle ondernemers op om dit ook te doen!

Share this
13
Reacties in WordPress aan/uit zetten
7 november, 2012 | Wordpress

Als je net met WordPress begonnen bent, kun je nog weleens met de handen in het haar zitten over vrij eenvoudige instellingen die je niet kunt vinden. Hier vind je alvast één van die verborgen ‘” juweeltjes”.

Share this
0
Op zoek naar ondernemersverhalen
31 oktober, 2012 | Ondernemen

Voor mijn nieuwe blog Weerspiegelen.nl ben ik op zoek naar ondernemers die graag willen delen waarom zij zoveel plezier beleven aan het eigen baas zijn!

Share this
0
Eerste Waarmaakdag Zaanstad
24 oktober, 2012 | Ondernemen

In april van dit jaar schreef ik al over de Waarmaakdagen en hoe je hiermee je dromen uit kunt laten komen! Inmiddels is de eerste Waarmaakdag Zaanstad achter de rug en een groot succes gebleken, waarvan verslag in dit blogbericht!

Share this
4
Nog meer “must-have” plugins
17 oktober, 2012 | Wordpress

Een aanvulling op mijn eerdere blog over “Tien “must-have” WordPress Plugins”.

Share this
4
Waarom “eigen-baas-zijn” zo leuk is
10 oktober, 2012 | Ondernemen

Wat is het in vredesnaam waardoor het overwerken op eigen titel een lust is, en in opdracht van een ander een last? Hier lees je de echte reden waarom voor jezelf werken zo leuk is!

Share this
22
7 WordPress beveiligingstips
3 oktober, 2012 | Wordpress

Helaas zijn succesvolle en veelgebruikte produkten ook een doelwit voor mensen die geen goede bedoelingen hebben. Hier zijn 7 tips waarmee je jouw WordPress website kunt beveiligen.

Share this
8
Hoe trek je meer lezers naar je blog?
26 september, 2012 | Social Media

Bloggen kost tijd en inspanning en dan is het wel zo leuk als je blogberichten door veel mensen gelezen worden! Hier een aantal tips om aandacht voor jouw blog te vragen op social media!

Share this
1
Twitter Twijfels deel II
19 september, 2012 | Social Media

Social media staat nog in de kinderschoenen hier in Nederland en de gebruikers ervan moeten nog veel leren (daar reken ik mezelf ook toe!) . Sommige social media deskundigen kunnen zich daaraan ergeren. Ik vraag ze: heb geduld met ons!

Share this
16
Iedere ondernemer is rijk
12 september, 2012 | Ondernemen

Iedere ondernemer bezit een schat aan kennis en ervaring. Wat is mooier dan dit met anderen te delen en zo je netwerk uit te breiden. De waarmaakdag is hiervoor een prima gelegenheid!

Share this
0
SEO voor WordPress websites
5 september, 2012 | Wordpress

Heb je het idee dat je al aan alles gedacht hebt als het om SEO gaat? Misschien vind je hier nog een bruikbare tip!

Share this
1
Een waterval van inspiratie
29 augustus, 2012 | Ondernemen

De weg die een ondernemer moet gaan, is als het voorzichtig afdalen van een waterval.

Share this
0
WordPress.com vs WordPress.org
25 juli, 2012 | Wordpress

Er bestaat nog weleens verwarring rondom de installatie van WordPress. Zo heb je WordPress.com en WordPress.org. In dit blogartikel leg ik je uit, welke je wanneer gebruikt.

Share this
4
WordPress thema uitzoeken
18 juli, 2012 | Wordpress

Het kiezen van een goed thema kan jouw website of blog maken of breken! Lees hier mijn tips om een goede keuze te maken!

Share this
5
Plugin vs Widget
11 juli, 2012 | Wordpress

Een widget is altijd een plugin, maar een plugin niet altijd een widget. Weet jij het verschil tussen de twee?

Share this
2
Boekrecensie “Fuck de regels”
3 juli, 2012 | Ondernemen

Boekrecensie “Fuck de regels”. Voor wie al vond dat er teveel regels zijn, is dit boek een bevestiging. Voor wie dit nog niet doorhad, een openbaring ….

Share this
0
Twitter twijfels
27 juni, 2012 | Social Media

Heb jij weleens last van “twitter twijfels”? Wordt je weleens van de wijs gebracht door een tweet over de wijze waarop jij twittert? Ik wel!

Share this
2
Ondernemerservaringen met S2M
15 juni, 2012 | Ondernemen

Aan de hand van tweets krijg je een indruk van de ervaringen die ondernemers hebben bij Seats2meet locaties verspreid over het land.

Share this
0
Interview Seats2meet filiaalmanager
14 juni, 2012 | Ondernemen

De Seats2meet lokatie van Zaandam – Zaandok geheten – ligt pal naast het NS station en op 10 minuten spoorafstand van het Centraal Station in Amsterdam! Hier kun je als zelfstandig professional op de meest flexibele manier flexwerken!

Share this
0
Flexwerken bij Seats2meet
13 juni, 2012 | Ondernemen

Ben je op zoek naar een flexibel flexwerkplek? Lees hier over het geweldig concept van Seats2meet. Flexwerken was nog nooit zo flexibel!

Share this
4
Veilige WordPress thema’s vinden
6 juni, 2012 | Wordpress

Er zijn veel mooie WordPress thema’s te vinden, maar laat je niet verleiden tot het downloaden van een onveilig thema! Lees hier hoe je veilige thema’s vindt.

Share this
4
Zakelijk bloggen met WordPress
24 mei, 2012 | Ondernemen, Social Media, Wordpress

Zakelijk bloggen met WordPress. Het levert je meer op dan je denkt!

Share this
4
Bijzondere typografie met @font-face
23 mei, 2012 | Wordpress

Het heeft 14 jaar geduurd, maar nu is het eindelijk mogelijk om mooie lettertypes op onze websites te gebruiken, dankzij de @font-face regel!

Share this
0
10 tips voor startende ondernemers
16 mei, 2012 | Ondernemen, Social Media

Op 15 mei werd er een Waarmaakdag in Utrecht gehouden waarbij al gevestigde ondernemers (de waarmakers_ hun hulp aanbieden aan startende ondernemers (de deelnemers). Hier een lijst van 10 tips gekozen door zowel de waarmakers als de deelnemers.

Share this
6
Twitter – Hootsuite – Timely
9 mei, 2012 | Social Media

Voor wie altijd al met Twitter heeft willen beginnen en het steeds voor zich uitgeschoven heeft, maar ook voor alle Tweeps die op zoek zijn naar handige Twitter tools. Hier 30 minuten aan Twittertips in de vorm van videotutorials.

Share this
4
In 7 stappen naar een groeiend netwerk
2 mei, 2012 | Ondernemen, Social Media

Je hebt je ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en je handen jeuken om aan het werk te gaan, maar hoe bouw je nu een netwerk op waaruit je opdrachten kunt verwachten? Hier een handleiding die je leidt naar een groeiend netwerk.

Share this
4
WordPress menu’s met CSS stijlen
23 april, 2012 | Wordpress

Menu’s vormen het belangrijkste onderdeel van jouw WordPress website. Immers zonder menu’s komen je bezoekers niet veel verder, tenzij je maar 1 webpagina hebt! Met deze tutorial geef je jouw menu’s stijl, zodat ze uitnodigen om op geklikt te worden!

Share this
0
Toolbox van een blogger
17 april, 2012 | Ondernemen, Social Media

Ieder vakman of -vrouw heeft zo zijn of haar eigen favoriete gereedschappen. Kort door de bocht: de tuinman zijn heggenschaar, de boekhouder zijn rekenmachine, de timmerman zijn boormachine, en de blogger ……..?
Hier is mijn lijst met 10 tools die ik als blogger graag gebruik.

Share this
5
Tien ‘must-have’ WordPress plugins
11 april, 2012 | Wordpress

WordPress dankt zijn flexibiliteit aan de extra functionaliteit van plugins. Maar hoe weet je welke plugin het beste voor je is? Ik bied je een helpende hand bij het vinden van goede plugins.

Share this
14
Laat je dromen uitkomen!
4 april, 2012 | Ondernemen

Kom naar de waarmaakdagen van Waarmakerij en laat jouw (ondernemers)droom uitkomen! Waarmakers staan klaar om jou te helpen!

Share this
2
WP teksten stijlen met html en CSS
27 maart, 2012 | Wordpress

Allen voor nieuwsgierige, leergierige WordPress gebruikers. Leer hoe je de teksten van jouw WordPress berichten en teksten kunt stijlen met html en CSS en laat de beperkingen van het WYSIWYG menu achter je!

Share this
0
In mijn element met twitter
20 maart, 2012 | Social Media

Twitter gaat om delen, gunnen, helpen en ontmoeten. Daarom voel ik me op twitter zo in mijn element!

Share this
4
Facebook Timeline
13 maart, 2012 | Social Media

Per 30 maart a.s. is het een feit, ook bedrijfspagina’s worden dan omgezet naar de Timeline layout van Facebook. Hier vind je alvast wat aanwijzingen om jouw bedrijfspagina mooi te pimpen!

Share this
0
Een WordPress website stijlen – 2
6 maart, 2012 | Wordpress

Hier het vervolg op mijn blogartikel ‘Het stijlen van een WordPress website’. 7 CSS tips om een eigen stempel op jouw WordPress childtheme te drukken.

Share this
0
Een WordPress Blog beginnen
29 februari, 2012 | Ondernemen, Social Media, Wordpress

Weet je diep van binnen dat bloggen voor jou de oplossing is om jouw netwerk uit te breiden, maar weet je niet hoe je beginnen moet? Ik neem je in deze blog aan de hand en zet samen met jou een webblog in WordPress op!

Share this
0
Het stijlen van een WordPress website
22 februari, 2012 | Wordpress

Heb je een mooie WordPress thema gevonden en geïnstalleerd, maar de stijling mogelijkheden reiken niet ver genoeg? Leer in deze tutorial hoe je eenvoudig een childtheme maakt met een eigen stylesheet die je aan kunt passen!

Share this
4
Social Media = tweerichtingsverkeer!
15 februari, 2012 | Social Media

In de wereld van social media draait het om geven en nemen, oftwel tweerichtingsverkeer. Lees hier hoe het werkt.

Share this
2
Huisstijl & Social Media
8 februari, 2012 | Social Media

Wil jij graag dat de ‘look’ van jouw Twitterachtergrond, Facebookpagina en You Tube Kanaal aansluit op jouw huisstijl? Lees dan in dit blogartikel wat de mogelijkheden zijn!

Share this
4
WordPress als beste keuze
1 februari, 2012 | Wordpress

Ben je op zoek naar een goed content management systeem dat niet moeilijk te gebruiken is. Of wil je graag een mooie website voor een betaalbare prijs? Lees dan hier 10 redenen waarom WordPress daarvoor de beste keuze is.

Share this
3
Vier social media platforms op een rij
24 januari, 2012 | Social Media

Ben je ervan overtuigd dat je Social Media zou moeten inzetten als netwerk tool voor jouw onderneming, maar zie je door de bomen het bos niet meer? In dit blogartikel worden 4 belangrijke social media platforms naast elkaar gelegd.

Share this
2
Twitter – de kruisbestuiving
18 januari, 2012 | Social Media

Ben je (aankomend) ondernemer en nog steeds niet van overtuigd dat twitteren iets voor jou is? Lees dan hier wat Twitter voor jou kan betekenen.

Share this
2
Webdesigner worden – waar begin ik?
21 december, 2011 | Ondernemen

Denk je dat jouw passie en talent samen komen bij het ontwerpen en maken van websites?
Lees dan hier 7 stappen voor de aankomende webdesigner en ontdek of je het in je hebt om webdesigner te worden!

Share this
6