30 minuten aan Twittertips

Een ieder die mijn blogberichten regelmatig leest, zal niet vreemd opkijken als ik vertel dat ik “in love” ben met social media in het algemeen en Twitter in het bijzonder. In combinatie met een zakelijke blog is het een ideale manier om als (startende) ondernemer cq zzp’er te netwerken.

Er is nog iets waar ik geen geheim van maak en dat is dat ik het ontzettend leuk vind om met anderen datgene te delen waar ik zelf zoveel baat bij heb. Dus voor een ieder die graag een tweep wil worden, maar ook voor alle tweeps die graag meer overzicht willen op hun inkomende tweets of graag tweets van tevoren willen inplannen heb ik 30 minuten
(verdeeld over 4 videotutorials) aan Twittertips
opgenomen.

En omdat ik zelf verkondig dat Twitter tweerichtingsverkeer is, vraag ik iedereen die deze tutorials bekijkt of dit blogartikel leest, of zij misschien zelf hierop aanvullende Twittertips hebben. Deel ze alsjeblieft met ons en stuur een reactie. Ook vragen over Twitter zijn altijd welkom.

Ga dus lekker achterover zitten en geniet van de komende 30 minuten. Smiley

Twitteraccount maken en instellen


Twitter netwerktips


Overzicht inkomende tweets in Hootsuite


Tweets van tevoren klaarzetten


Vergeet niet mijn Twittertips aan te vullen met die van jou, of vragen over Twitter te stellen!

——————————————————————————————————
Yvonne Alefs - webdesigner

Yvonne Alefs is webdesigner bij van Wens naar Website – voor betaalbare doch professionele WordPress websites. Het hebben van een (huis)stijlvolle Facebook- en/of Twitterpagina achtergrond, vindt zij net zo belangrijk als een goed uitziende visitekaartje. Zij ontwerpt dan ook Facebook en Twitterpagina achtergronden bij Pimp mijn Pagina .

Related Posts

4 Reacties

 1. Maaike schreef:

  Interessante tutorials Yvonne, hoewel ik alleen de laatste echt heb bekeken aangezien ik, net als jij, al iets langer mee doe in twitterland (en ook absoluut ‘in love’ ben). Ik scedule zelf soms tweets in Hootsuite zelf, vind ik makkelijker omdat alles dan op een plek is. Dat is wel wat simpel, maar omdat ik niet super vaak tweets scedule, gaat dat prima.
  Groetjes, Maaike

  • vwnw_blog schreef:

   Dank je wel voor je reactie Maaike! Het klopt dat je in Hootsuite ook tweets kunt inplannen. Ik merk ook dat je voorzichtig moet zijn met het te veel van tevoren inplannen. Het kan soms ook irriteren! Ja, toch? 😉

 2. Pepijn schreef:

  Ik weet dat TweetAdder een hele goeie tool is. Je kunt van een persoon met 1 klik al zijn volgers volgen. Vervolgens kun je 2 weken later kijken wie jou ook gevolgd heeft. Degene die dat niet hebben gedaan verwijder je weer. omdat je kwaliteit belangrijker vind dan kwantiteit, en bovendien is het een status ding als meer mensen jou volgen dan jij anderen volgt.

  Helaas is de app, niet gratis, maar wel zèèr waardevol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *