Professionele WordPress webteksten

Als je niet goed weet hoe je jouw verhaal uniek maakt en hoe je dat kort en pakkend opschrijft, zoek dan niet alleen hulp bij het bouwen van je website maar ook bij het bouwen van je verhaal.

Ik zie namelijk veel van mijn klanten worstelen met de vragen: "Wat wil ik precies vertellen en uitstralen? Wat wordt mijn verhaal? En hoe schrijf ik dat?"

Denk niet te snel: "Dat kan ik alleen wel". Een website die bijvoorbeeld vooral vertelt wat je dóet (een veel voorkomende valkuil), is niet interessant voor klanten. Dan lijkt je website meer op een folder. En folders verdwijnen in de prullenbak. Een goed verhaal niet. Dat nemen mensen met zich mee


Dorine Mobron - voor professionele WordPress webteksten

Van Wens naar Website werkt daarom samen met Dorine Mobron van DoVision. Dorine weet precies welke vragen ze jou moet stellen, zodat jij je verhaal kunt bouwen. In korte tijd helpt ze je om je verhaal krachtig en onderscheidend te maken. Zodat je website niet alleen professioneel oogt, maar ook fijn leest. En dat je verhaal en de afbeeldingen elkaar versterken.

"We vertellen de hele dag verhalen aan elkaar. Op het werk, thuis, in de kroeg, bij een etentje, voor het slapen gaan. Een goed verhaal blijft beter hangen. Ook ondernemers vertellen hun verhaal. Dat verhaal gaat over je identiteit, waar je voor staat, wie je wilt helpen en waaróm.

Ziet je doelgroep zichzelf niet in jouw verhaal terug, dan ben je ze snel kwijt. Dat is jammer. Want je wil natuurlijk dat (potentiële) klanten meteen een goede indruk van je hebben."

Wil je graag gebruik maken van de diensten van Dovision om ook met de inhoud van je website professioneel voor de dag te komen? Geef dat dan aan op het offerte aanvraagformulier. De kosten hiervoor zijn € 1499,00 excl. BTW.