Waarom je het gewoon een keer moet proberen!

Tot slot het laatste deel van deze drieluik-blog. Deel 1 ging over flexwerken bij Seats2meet in het algemeen en deel 2 over de Seats2meet vestiging Zaandok in Zaandam.

In dit laatste deel geef ik je – aan de hand van tweets – een indruk van de ervaringen van ondernemers met Seats2meet door het hele land. Deze tweets heb ik op 3 manieren verzameld, namelijk via:

  1. de twitter zoekoptie #S2M of #seats2meet.
  2. het plaatsen van een algemeen twitteroproep met #S2M erin.
  3. een persoonlijke tweet naar een aantal – op de website van Seats2meet – zelf opgegeven twitteraccounts van aanwezige ondernemers bij Seats2meet.

Via twitterzoekopdracht #S2M en #Seats2meet
Ondernemerservaringen Seats2meet via hashtag

Via twitteroproep met #S2M

Oproep
Oproep Seats2meet ervaringen van ondernemers

Reacties
Reacties Seats2meet ervaringen van ondernemers

Via persoonlijke tweet

Reactie #1
Reacties persoonlijk tweet over Seats2meet

Reactie #2
Reacties S2M persoonlijke tweet

Ervan uitgaande dat je alle drie delen van deze drieluik-blog heb gelezen, hoef ik niet meer te vertellen wat mijn ervaringen met Seats2meet zijn. Mocht je het gemist hebben, lees dan vooral nog Flexwerken bij Seats2Meet en Interview met Seats2meet filiaalmanager.

Hoe meer ervaringen met Seats2meet ik kan verzamelen, des te beter de beeldvorming rondom dit concept. Heb je een ervaring die je wilt delen? Reageer dan gerust.

——————————————————————————————————
Yvonne Alefs - webdesigner

Yvonne Alefs is webdesigner bij van Wens naar Website – voor betaalbare doch professionele WordPress websites. Het hebben van een (huis)stijlvolle Facebook- en/of Twitterpagina achtergrond, vindt zij net zo belangrijk als een goed uitziende visitekaartje. Zij ontwerpt dan ook Facebook en Twitterpagina achtergronden bij Pimp mijn Pagina .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *