Even lekker stoeien

Alhoewel Facebook pagina’s pas vanaf 30 maart a.s. om worden gezet naar de nieuwe Timeline layout, heb ik het alvast geactiveerd op één van mijn Facebook pagina’s. Aan de hand van documentatie die ik op websites vond, ben ik gaan stoeien met de mogelijkheden van de Timeline en ik moet zeggen dat ik het mooi vind.

Om dit met je te delen en je aan te zetten om er ook alvast mee aan de slag te gaan, laat ik je in de volgende videotutorial een aantal leuke nieuwigheden zien.


Zoals in de videotutorial beloofd, geef ik hieronder de links naar de websites die ik vermeld heb in mijn videotutorial:

Afmetingen Facebook Timeline/frankwatching.com

Inspiratie voor omslag en profielfoto/hongkiat.com

De beste en leukste apps voor facebook/facebookblog.nl

Een eerst overzicht/dutchcowboys.nl

Facebook Timeline activeren

TIP
Nog een goed artikel over Facebook timeline voor fanpages geschreven door Vanessa Bos-Steijn van Us consulting.

Heb jij ook al gestoeid met Facebook Timeline voor je bedrijfspagina? Ik ben benieuwd welke leuke, of misschien wel minder leuke dingen je bent tegengekomen! Laat je het me weten?

—————————————————————————————
Yvonne Alefs - webdesigner

Yvonne Alefs is webdesigner bij van Wens naar Website – voor betaalbare doch professionele WordPress websites. Het hebben van een (huis)stijlvolle Facebook- en/of Twitterpagina achtergrond, vindt zij net zo belangrijk als een goed uitziende visitekaartje. Zij ontwerpt dan ook Facebook en Twitterpagina achtergronden bij Pimp mijn Pagina .

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *