Mijn werkwijze

Yvonne Alefs - WordPress websites en workshopsMijn naam is Yvonne Alefs en ik bouw sinds 2012 met veel plezier websites voor mijn opdrachtgevers in WordPress. Naast veel ervaring met WordPress, heb ik ook goede kennis van HTML en CSS. Dit zijn code talen die ik veelvuldig inzet in combinatie met WordPress, waardoor ik enorm veel meer kan aanpassen aan de styling en opmaak van de standaard WordPress ontwerpen (thema's of templates).

Het delen van mijn kennis over WordPress doe ik ook met heel veel plezier. Niet alleen via mijn workshops, maar ook via mijn blogs en de 2-wekelijkse WordPress tips, die ik via mijn nieuwsbrieven verspreid. Ik ben ervan overtuigd dat het delen van mijn kennis voor velen de drempel verlaagt om met WordPress aan de slag te gaan. Ik laat ze graag zien dat het eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is als ze dachten!

Met mijn opdrachtgevers ga ik heel zorgvuldig om. Ik luister aandachtig naar hun wensen en bespreek deze goed van tevoren met ze door. Mijn offertes en mijn werkwijze zijn altijd helder en open. Er is altijd ruimte voor onderling overleg tijdens de bouw van de website. En na de oplevering van hun website hebben zij overal toegang toe.

Vooral tijdens mijn workshops - maar ook in de besprekingen over de te bouwen websites - maak ik graag duidelijk dat geen enkele vraag raar is of dom. Ik beschouw de opdrachten en de workshops als een samenwerking tussen mijn opdrachtgevers/cursisten en mijzelf. Het is dan ook niet voor niets dat er vaak tegen me wordt gezegd dat ik zo "benaderbaar" ben. En laat dat nou precies de bedoeling zijn!

Dit ben ik

Mijn vader noemde mij "Mushroom"Geboren in 1972 in London Canada
uit Nederlandse ouders die in 1964 emigreerden
Heb een oudere zus en broer
Woon vanaf mijn achtste jaar in Nederland

Zat als kind op turnen én
in een meidengroepje dat de "Dolly Dots" nadeden
Had veel vriendjes en vriendinnetjes
Een heerlijke onbezorgde tijd

Als tiener verruilde ik turnen voor aerobics
Was op school vooral goed in talen
Haalde in 1990 mijn vwo diploma
En in 1991 mijn Schoevers diploma

Trouwde al op mijn twintigste
Moeder van 2 kinderen op mijn vijf-en-twintigste
Altijd part-time blijven werken
Werd in 2003 vennoot van bedrijf echtgenoot

Volgde in 2010 de opleiding HTML en CSS
om eigen website te kunnen maken
Ben er nooit meer mee gestopt
Op mijn 40e verjaardag werd "van Wens naar Website" geboren